Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a sitului www.ramidalservice.com

Site-ul www.ramidalservice.com ,apartine societatii Ramidal Service srl.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

www.ramidalservice.com  pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, cu toate ca o sa incercam pe cat posibil , ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

www.ramidalservice.com nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

www.ramidalservice.com nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site.

www.ramidalservice.com nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul nici unui material prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.

www.ramidalservice.com nu poate fi tras la raspundere pentru materialele prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest sit o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest sit sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

Politica de confidentialitate

www.ramidalservice.com se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.